Agat (Moss, Blom Lila, Rosa, Blå, Blåbandad)

Den lila Agaten är ett riktigt litet lyckopiller! Den sägs kunna hjälpa oss balansera sinne, kropp & själ samtidigt som den boostar vårt humör. 


Den rosa Agaten ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig och hjälper dig att uppfylla dina drömmar. Just rosa Agat är mycket bra för att hela hjärtesorg.


Den blå Agaten är en sten för lugn och ro och med härliga healingenergier i sig. Den tar bort negativ energi och stress och hjälper till att släppa på spänningar.


Den gröna Mossagaten  hjälper dig befria dig från destruktiva mönster och vanor. Drar till sig framgång, stärker din självkänsla, lugnar och balanserar både din psykiska och andliga kropp. Den är en mycket lugnande sten som dämpar rädslor och oro.


Blomsteragaten är en mycket vacker sten som visar upp ett intressant blom likt mönster i varierande färgnyanser som är unikt för varje sten.
Stenens energi hjälper dig att utveckla dig själv och stärker ditt självförtroende för att du ska blomma ut och nå din fulla potential.
Stenen hjälper dig känna lugn och att allt kommer att ordna sig. Blomsteragaten är en perfekt sten för meditation.Blåbandad Agat har en lugnande energi och stillar även ett oroligt sinne. Den balanserar känslor och är bra att använda vid healing. Används med fördel på halschakrat då den både lugnar och underlättar för kommunikation. Dämpar oro, spänningar, nervositet och ilska. Kan hjälpa vid insomningsproblem.