Om kristallerna

Do the best you can until you know better. Then, when you know better, do better!!

När jag startade detta kristallföretag 2021 får jag erkänna att jag inte visste så mycket om det etiska med hur man jobbar i gruvorna och vilka arbetsförhållanden som finns. Men jag hade nog tur ändå eftersom min första och största grossist är en svensk grossist med enorm erfarenhet efter många år i branschen och som jag känt till sedan 1995. Jag har pratat mycket med denna och de som denna grossist köper in sina kristaller ifrån är familjer som de personligen känner och har använt i många år. Sedan har jag minskat ner mina andra inköpsställen till två utvalda svenska grossister till som själva åker utomlands och besöker gruvorna.

Nu när jag vet lite mer, så börjar jag sakta luta lite åt att minska ner kristalldelen i företaget mot att mer träffa människor på plats under avslappnande Gongbad, måleri kvällar och att sälja mina orakelkort mm. 

Jag älskar ju fortfarande kristaller men det behöver inte betyda att jag bara säljer det i min butik tänker jag. Jag älskar också Klangskålar och instrument så kanske kommer det in mer sånt i sortimentet framöver. Jag har inte bråttom att välja inriktning utan jag följer flödet. Det är så spännande att få se vart denna resa tar mig och jag går hela tiden på passion och magkänsla. 


Allt blir väl /Annika