Pyramider

Pyramider. Här skulle jag kunna skriva hur mycket som helst då jag älskar pyramider i alla dess former och gärna ihop med vackra kristaller. Jag använder pyramiderna (förutom att de står och är dekorativa) till att förstärka önskningar och mål (kan vara i stort eller i smått). Jag skriver helt enkelt positiva lappar med det jag vill ska hända eller hur jag önskar att en situation ska bli. Sedan lägger jag lappen i eller under en pyramid, och "förstärker" min önskan med att lägga vackra mönster runt omkring  med olika kristaller. Det är viktigt att även känna in den positiva känslan som att din önskan redan har slagit in, för då kan attraktionslagen gå in.... Det här är magi för mig. 

 Alla kan försöka och det finns inga rätt eller fel, så länge dina manifesteringar/önskningar är positiva. Det värsta som kan hända är ju att inget händer och då har du känt glädje i onödan. Jag är ingen expert, men då jag råkar gilla både pyramider och kristaller så är det roligt att experimentera, och det blir i alla fall vackert att se på.

Det finns många böcker att läsa om Attraktionslagen, manifesteringar och kristallernas magi. Några kommer snart att finnas under "Böcker". Jag har även börjat intressera mig mer för kvantfysikens värld så detta kommer nog att märkas av här i butiken så småningom.