Boka in dig här

Här kommer jag samla och lägga upp de aktiviteter, kurser och behandlingar som jag själv håller i så att du enkelt kan boka och betala på det vis du önskar. Allt som erbjuds kommer vara i Kristallpyramidens butik på Åkervägen 4 i Västerhaninge. 

- Själsligt Spa med kristaller och ljud (45min samt en pratstund efteråt). 

Här får du ligga på en behandlingsbänk (med kläderna på och en filt över dig). Det enda du behöver tänka på är att andas. Jag börjar med att låta mina instrument (trumma, klangskålar, gong, rainstick, vindspel, kristallskål och mina stämgafflar) få dig att slappna av och varva ner innan jag går över på att balansera dina chakran och lägga ut mina kristaller i vackra formationer på dina chackran. Det är mycket avslappnande att känna de små tyngderna av kristaller på kroppen. Medan kristallerna jobbar med din energi kan jag aktivt hjälpa dem med min pendel eller välja att sätta mig vid ditt huvud och trycka lätt på 32 specifika punkter (Access Bars) som blir som en omstart av din hjärna. 

Vem vänder jag mig till? Till dig som önskar en stund i total avkoppling. Det går att boka 2st om du vill uppleva detta ihop med en vän. Då får ni varsin behandlingsbänk (priset är då 500kr/st). 

 Boka och betala gör du antingen här nedanför och jag kontaktar dig via Mail ang datum och tid eller så kan du maila mig först så vi hittar ett datum och tid innan du betalar. 

Vem är jag som tar emot dig? Annika heter jag och äger Kristallpyramiden. Jag älskar kristaller och service och kommer göra allt jag kan för att du ska känna dig sedd, hörd och trygg. Min utbildning inom Kristallhealing & pendelhealing började 1995 hos Karin Möller (som fortfarande är verksam) sen gick jag Reiki 1 & 2 för Hans Fredrik Berg 1996. Fick min första tarotkortlek 1997 (i 25års present) och har jobbat med den ihop med kristallhealing sedan dess (är över 50år nu). Jag gick kursen i Access Bars 2022 och hoppade även på en stor yrkesutbildning till certifierad Kristallhealer för Angelica Weston våren 2022. Detta är den enda utbildning i Sverige som är godkänd av svenska Friskvårdsförbundet och internationellt ackrediterad av IPHM utomlands. Denna yrkesutbildning har verkligen givit mig ny inspiration och jag vill dela detta med dig.


- Tarotkurs för nybörjare.

Jag älskar att lära ut hur man tolkar och använder korten, det handlar om att förstå det system som Tarotkorten är uppbyggda med. Men även att plocka fram din tro på dig själv och din intuition. Jag har valt att inte officiellt ta emot människor för sittningar och spå dem av olika anledningar, men jag använder Tarot och Orakelkort själv dagligen. Och drar dagens kort på mina sociala sidor på nätet.

Obs! När du ska köpa dessa produkter: välj fraktsätt ”Du hämtar själv ditt paket i butiken i Västerhaninge”