Turmalin (Svart, Rosa, Kvarts)

Egenskaper som det sägs att Svart Turmalin har: Svart Turmalin har ett kraftfull beskydd. Den blockerar all negativ energi. En mycket bra sten att bära eller ha nära sig när man behöver beskydd eller vill hindra oönskade energier att kommer in/nära.
Det är en mycket grundande sten, den balanserar och skyddar alla dina chakran, din kropp och din aura. Skyddar även mot elektromagnetisk strålning.
Stärkande och balanserande, tar bort rädslor och stärker dig som person.


Egenskaper som det sägs att Rosa Turmalin har: Den för med sig närvaro och universell kärlek. Den för in positivitet, och beskydd till användaren, balanserar och stabiliserar ditt liv och öppnar upp för att se möjligheterna från olika synvinklar. Den är beskyddande och ger dig styrka och mod att fullfölja dina drömmar. Hjälper dig rensa ut destruktiva mönster och energier. Rosa Turmalin kallas även  Rubelit


Egenskaper som det sägs att Turmalinkvarts har: Eftersom Svart Turmalin är utomordentligt bra på att blockera och ta bort negativa energier, rädslor, oro mm. och  Bergkristall är känd som en healing mästare. Så skapar kombinationen av Bergkristall och Svart Turmalin (Turmalinkvarts) en kraftfull kompanjon i ens andliga tillväxt. Balanserar Yin och Yang energierna.


.