Butiken i Västerhaninge. Invigning & aktiviteter

Invigning av Kristallpyramidens fysiska butik på Åkervägen 4 i Västerhaninge:
Lördag 9/12 mellan kl:11:00-15:00 är det invigning. Det kommer delas ut fina goodiebags till de 20st första som handlar. Mellan kl:13-15 finns medium Camilla och medium Sara tillgängliga för tarot kortläggningar. Och sen kommer Camilla ha en Vip-Seans se info nedan.


VIP-Seans: efter att öppningen är klar vid 15:00 så kommer det bli en VIP seans med Medium Camilla Engström i butiken. Att det är VIP betyder att alla (max 10st) kommer att få antingen andekontakt eller medial rådgivning från sin guide.
Start blir ca kl:15:30 (eller så fort lokalen är tömd på kunder och stolarna är utställda) och håller på i 2 timmar. Specialpris är 350kr/person (ord. 450kr) och du behöver anmäla dig till Camilla på:  [email protected]  ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Öppettiderna kommer sedan variera en del eftersom jag har ett annat jobb också. Men veckans öppettider kommer stå här och även på en popup här i webbutiken.

Det går även bra att skriva och fråga om jag kan öppna butiken eftersom jag bor så nära och är jag hemma så blir jag bara glad om du vill besöka butiken. Hör av dig på mail eller via DM på Instagram så kollar vi på en tid och jag uppskattar mest spontanbesök eftersom jag ofta inte vet vad jag gör om 3 dagar.