Om Mig

Man behöver nog inte veta så mycket om någon som driver en webbutik på nätet, men samtidigt är det kanske lite av charmen att få en bakgrund till varför, och var själva kärnan eller i det här fallet hjärtat ligger. Jag vill gärna berätta hur Kristallpyramiden uppstod och hur det kommer sig att jag plötsligt den 26 augusti 2021 (efter en medial kurskväll hos Medium Eva-Lena Rosencrantz) kände att jag nog ville öppna en webbutik, fast jag redan har en fast anställning på ett jobb som jag trivs superbra med. Och har jobbat på sedan 2003.

Jo för ca 29 år sedan träffade jag en arbetskamrat som drog med mig in i den spirituella världen. Jag gick med i föreningen Ascala och lärde mig meditera och öva på psykometri. Jag gick även kurser i kristallhealing, chakrabalansering, pendelkurser samt Reiki 1 & 2. Jag gillade även att lägga Tarotkort. Jag gick på readings hos lite olika medium och tyckte allt var spännande med den nyfunna vetskapen om att livet inte tar slut när vi dör (jag fattar att inte alla tror som jag).

Men så kom barnen och det spirituella fick stå tillbaka då tiden inte riktigt fanns. I bland tog jag hjälp av medium tex. 2006 när vi upptäckte problem med fukt och lukt i vårt nyköpta hus. Mediet sa att vi skulle få hjälp från vårt försäkringsbolag, men att det skulle ta några turer. Och oj vad rätt hon hade. Jag och min man hade lyssnat en hel del på låten "Just idag är jag stark" med Kenta. Och när försäkringsbolagets handläggare skulle komma och ge oss besked om de skulle hjälpa oss eller inte var vi såklart jättenervösa. Handläggaren knackar och vi öppnar dörren och precis då ringer hans mobil...och han hade låten "just idag är jag stark" av Kenta som ringsignal...Då släppte all oro och vi kände tillit att allt skulle lösa sig. Vilket det gjorde efter många turer. Detta kallar jag livets magi och jag gillar att vara öppen för olika tecken som kommer i min väg då dessa faktiskt brukar vara mycket tydliga och ge mig vägledning och trygghet.

Nu ska jag inte skriva om hela mitt liv, men den 17 Juni 2021 hände det som inte får hända, och det vände upp och ner på hela min och min familjs värld. Vår då 20 åriga dotter blev sjuk och fick ett hjärtstopp som varade i hela 55minuter. Hon skulle varit död om det inte vore för att rätt läkare, tog rätt beslut, i precis rätt ögonblick. Ett Ecmoteam från Karolinska hade ringts till MIVA på SÖS där hon befann sig och teamet packade precis upp Ecmomaskinen när hjärtat stannade (vi satt just då i ett besöksrum och undrade varför läkaren inte kom). HLR påbörjades omedelbart och en timme senare kopplades hennes kropp in i Ecmomaskinen som fick fortsätta hålla hennes kropp vid liv. 

Hjärtat var mycket svagt och orkade inte slå själv, så man opererade in en Impellapump i hjärtat, och man planerade för en eventuell hjärttransplantation. Många olika operationer blev det första tiden. Utgången var mycket oviss om hon ens skulle överleva så vi tog minut för minut, och en läkare sa att hon var sjukhusets sjukaste patient.

Men för att återknyta till det spirituella. På morgonen efter att hon dog så ser jag på ett filmklipp på instagram med "Dagens Kort" som jag brukar titta på, och med samma medium som jag fysiskt gick till 2006 ihop med fukt och lukt i huset...Hon håller upp dagens kort och mina ögon kan knappt förstå vad de ser. På kortet står det: "I am not Dead". Mediet säger att dagens budskap till dig, som du faktiskt måste försöka ta in är - "Jag är inte död, jag är inte död, jag är inte död" vad betyder det för dig att ta in de orden?... då kunde jag inte annat än att tacka universum för ett så tydligt tecken på att hon kommer att överleva!! Hur illa det än ser ut. För det gjorde det verkligen. Det var så illa, så illa. När vi kommer till Ecmoavdelningen så är det en fruktansvärd syn vi ser. Alldeles kritvit och uppsvälld ligger hon där. Nersövd, med miljoner slangar och mediciner. Men, när jag tar hennes hand så får jag en svag kramning och när jag tittar på hennes ögonlock så ser jag en svag blinkning.....

När jag kommer hem den kvällen tar jag ett papper och skriver ner min viktigaste önskan i livet...en önskan om att min dotters hjärta ska orka att starta igång igen och att hjärnan ska klara sig utan skador och att vi så småningom kan läsa denna lapp tillsammans och glädjas över att hon är stark igen. Jag lägger lappen i en glaspyramid, som jag fått av en vän för över 25 år sedan, och Jag dammar av mina gamla kunskaper i Reikihealing på distans och skickar så mycket healing jag bara kan. Varje kväll när jag kommer hem från sjukhuset gör jag detta. För vad har jag att förlora?  Det känns bra att göra något även om det inte skulle hjälpa. Jag får även hjälp att skicka healing av vänner som är medium, och deras healinggrupper på nätet. Och ej att förglömma alla vänner, familj och kollegor som sänder tankar och böner om att detta ska gå vägen (TACK!)

Det blev 82 dagar på sjukhus (jag bodde och sov med henne i 40 dagar av dessa) men den 3 september kom hon hem, och vi läste lappen ihop. Det är ren magi för mig.

Och här måste jag såklart också skriva att det är de fantastiska läkarna och sjuksköterskorna som har räddat livet på vår dotter, de har varit otroliga och vi kan inte tacka dem nog. Men varenda läkare har verkligen sagt att hennes fall är helt unikt. Att hon är ett mirakel! Att hennes hjärta skulle klara sig, var det ingen som vågade tro. Även hennes kroppsliga återhämtning har gått fortare än vad som är normalt. Så jag tänker att hon fick nog hjälp av fler dimensioner än bara sjukvården.

Detta är den största anledningen till att jag startade Kristallpyramiden. 

En bild på mig och dotter sent på hösten 2021 när hon slutat  använda rullstolen och vi kunde åka ut till havet igen.