Chakra kristallkit

250 kr

Slutsåld 

Detta kit är tänkt att du själv kan lägga på dina 7 chakran på kroppen när du ligger ner och slappnar av. 

Kittet innehåller kristallerna på bilden samt en liten bruksanvisning:

Tipsar om att köpa till rökelse att rena dina kristaller med.

1, En röd Jaspis för Baschakrat (lägg högst upp mellan låren) 

Röd Jaspis ger dig energi och sparkar i gång din kreativitet.
Den kan hjälpa dig att ta rätt beslut i lägen där du står inför avgörande val. Den ger dig livskraft och håller dig fokuserad. Om du är en person som skjuter upp saker så är detta stenen för dig, då den kan hjälpa dig att starta i gång projektet.

2, En orange Karneol för Sexchakrat (vid magen)

Karneol är lugnande och sägs dämpa ilska. Karneolen har en kraftig energi som förstärker din styrka. Den ökar din personliga kraft och ger dig självförtroende och mental energi så att du kan ta mod till dig och gå vidare på en ny livsväg. Använd den för att lättare kunna fokusera på dina mål.

3, En gul Goldenhealer för Solarplexus.

Golden Healer renar kroppen och auran från energiblockeringar. Är du stressad eller uppe i varv så är tipset att meditera en stund med en Golden healer i din hand och känn lugnet infinna sig. Hjälper dig att hantera familjekonflikter med lugn.

4, En grön Malakit för Hjärtchakrat (hjärtats färg kan även vara Rosa)

Malakit är en mycket kraftfull sten, som tar fram det du behöver arbeta med och för upp det till ytan och gör det synligt. Den står även för mod, styrka, självförtroende och förändring

5, En blå Sodalit för Halschakrat

Sodaliten ökar din självkänsla genom att hjälpa dig att lita på din intuition. Den stimulerar kreativt tänkande, förståelse och vetande i alla dess former. Den stöder vänskap, solidaritet, samhörighet och gemensamma mål i en grupp.

6, En lila Ametist för 3:e ögat (mellan dina ögonbryn)

Ametist är lugnande, stresslösande och kan fungera mot huvudvärk samt ge bättre sömn. Öppnar upp tredje ögat och främjar din intuition och andliga utveckling

7, En bergkristallspets att placera ovanför ditt huvud (på Kronchakrat)

Bergkristallen ger mod, klarhet och hjälper dig att hålla fokus. Tar bort negativa energier och stärker din aura och främjar kontakten med andevärlden. Hjälper till att manifestera, förstärker andra kristallers energi.